Här hittar du nyheter inom Q-sektionen

 De senaste inläggen


Q-ligt värre

Höstterminen har dragit igång på riktigt nu, de första duggorna är i annalkande och tentorna väntar runt hörnet. Pluggandet eskalerar i takt med att dagarna blir kortare, det är i tider som dessa som det är bra att komma ihåg att man faktiskt går på Q, och att vi på Q försöker liva upp i de svåra tiderna.

Q-sittningen den 3 oktober har fått 67 anmälningar (för stunden, hör av er till Qlubbmästarna) vilket är riktigt Q-l att höra och vi taggar inför detta. Om det är några (eller någon) som känner att de vill spexa på sittningen så kan ni höra av er till någon av våra Qlubbmästare. Får man inte nog av bara en sittning så kommer även KWXFQ-sittningen den 28 november där studenter från alla 5 program är välkomna. Vi har dessutom blivit lovade att pubrundan planeras för fulla muggar av våra kära Qlubbmästare så se fram emot den och öva era svepningstekniker med mjölk hemma. Våra kära idrottsansvariga vill hälsa att det planeras att åka på en liten resa för att få uppleva en äventyrsbana. Plats, tid och kostnad är lite oklar men håll ögonen öppna efter anmälan om ni känner er lite äventyrliga av er. För de som tycker om att åka skidor/snowboard så skall också meddelas att Week of Winters anmälan är öppen, har du ingen anledning att inte åka så har du ALLA anledningar att åka. Allas våran Olivier “mataren” rekomenderar starkt och står själv för att ni kommer få det super Ql. Mer information finns att hitta på facebook, https://www.facebook.com/events/664284743688329/?fref=ts.

Planeras gör även Dammiddag, studiebesök till Sandvik (någon gång i april), lunchföredrag ifrån ABB och även overaller för alla nya elever som känner att de vill vara extra Qiga (även för äldre elever som har GLÖMT att köpa dem *host* inga namn nämnda*host*).

Som ni ser så har vi massor av aktiviteter att se fram emot i framtiden och flera kommer det att bli. Men glöm inte bort att tänka på studierna också så att ni med rent samvete kan göra allt roligt också, men viktigast av allt är detta: Omtentor finns, inte omfester”.

Tills vi ses i dimman, Q-sittningen först på listan 😀

Nya Studenter välkommna

Vi i styrelsen här på Q programmet (och alla andra också såklart) hälsar alla nyfikna blivande Reccar välkomna. Förberedelserna inför mottagningen är i fullgång och jag vet att det kommer att bli superkul för er alla blivande studerande 🙂 Vi på styrelsen ville dela med oss av några tips och saker att tänka på under mottagningsveckorna:

  1.  Ha så Q-l som det bara går ( 😀 )
  2. Ha på er Q-T-shirten, det är mycket lättare att känna igen varandra då och det blir lättare att komma i kontakt med era blivande kurskamrater.
  3. Gå på matte-proppen, styrelsen bjuder på frukost första gången och det kommer att hända mycket som man inte vill missa på propparna.
  4. Ta INTE med fryst mat till mikro-gasquen som kommer att anordnas för att visa hur en sittning går till (jätteroligt kommer det att bli).

Vi på Q försöker att hålla oss med aktiviteter lite titt som tätt ledda av våra idrottsansvariga. Till hösten planeras bland annat ett träningstillfälle där man får testa på bågskytte och möjligheterna till att spela paintboll med andra sektioner undersöks igen. Förra året blev båda dessa aktiviteter samt andra. Har man egna idéer så är det bara att ta kontakt med någon av idrottsansvariga med sin idé så undersöker de möjligheterna.

Nu skall dock solen njutas av tills vi träffas i person. Tills dess, trevlig sommar.

Q-webbmaster och Sektionen (inte läst inte godkänt)

Sommarpraktik med Sandvik!

Hej Q’are!

Sandvik söker i år igen blivande civilingenjörer för en sommarpraktik. Den erbjuds i Gimo och Sandviken. Sanvik hjälper även till med bostad i den utsträckning de kan, så att platsen inte blir ett bekymmer!

Läs mer på www.sandvik.se/jobb

jobb-id: 326495.

En affisch med ungefär samma information finns att hämta här!

Hälsningar från Webmaster

Kontakta oss

Vi återkommer så snart som möjligt!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search