Nya Studenter välkommna

Vi i styrelsen här på Q programmet (och alla andra också såklart) hälsar alla nyfikna blivande Reccar välkomna. Förberedelserna inför mottagningen är i fullgång och jag vet att det kommer att bli superkul för er alla blivande studerande 🙂 Vi på styrelsen ville dela med oss av några tips och saker att tänka på under mottagningsveckorna:

  1.  Ha så Q-l som det bara går ( 😀 )
  2. Ha på er Q-T-shirten, det är mycket lättare att känna igen varandra då och det blir lättare att komma i kontakt med era blivande kurskamrater.
  3. Gå på matte-proppen, styrelsen bjuder på frukost första gången och det kommer att hända mycket som man inte vill missa på propparna.
  4. Ta INTE med fryst mat till mikro-gasquen som kommer att anordnas för att visa hur en sittning går till (jätteroligt kommer det att bli).

Vi på Q försöker att hålla oss med aktiviteter lite titt som tätt ledda av våra idrottsansvariga. Till hösten planeras bland annat ett träningstillfälle där man får testa på bågskytte och möjligheterna till att spela paintboll med andra sektioner undersöks igen. Förra året blev båda dessa aktiviteter samt andra. Har man egna idéer så är det bara att ta kontakt med någon av idrottsansvariga med sin idé så undersöker de möjligheterna.

Nu skall dock solen njutas av tills vi träffas i person. Tills dess, trevlig sommar.

Q-webbmaster och Sektionen (inte läst inte godkänt)

Kontakta oss

Vi återkommer så snart som möjligt!

Start typing and press Enter to search