Intervju inför valfläsk – Selma (Klubbmästare)


Nästa intervju berör posten klubbmästare och detta hade Selma att berätta om posten:

Namn: Selma Halilovic
Årskurs: Q3
Post: Klubbmästare

Selma berättar om posten:

Som klubbmästare planerar man olika event för sektionen. Bland annat en pubrunda per termin. Där det då för klubbmästaren är fritt fram att välja ett roligt tema för pubrundan. Man får även chansen att styra upp en otroligt rolig Q-sittning, denna sittning brukar vara i början av höstterminen. Q-sittningen är inte den enda sittningen under hösten som klubbmästarna styr upp. Även KWXFQ-gasquen sker då. Som man kan förstå från namnet, så planeras denna sittning med fyra andra sektioner. Vilket är väldigt kul, då man får en chans att träffa studenter från andra sektioner. Under vårterminen arrangerar klubbmästarna tillsammans med alumnansvarig en alumngasque. Där Q-studenterna får en chans att träffa examinerade Qare som nu jobbar/forskar.
Det är väldigt kul och givande att sitta i styrelsen. Genom att vara en del utav styrelsen så har man en möjlighet att påverka vad som skall hända under kommande terminer.
Som klubbmästare går man även på KM-råd. Där man träffar andra klubbmästare från alla sektioner och även UTN:s klubbmästare. På KM-råd diskuteras olika event, bland annat kräftskivan som sker under mottagningen.

Varför sökte du posten?

Anledningen till att jag sökte klubbmästarposten är för att jag tyckte att det verkade som en rolig post. Jag ville engagera mig inom styrelsen och då lockade klubbmästarposten allra mest.

Kontakta oss

Vi återkommer så snart som möjligt!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search