Intervju inför valfläsk – Joel (Webmaster)


Nästa intervju inför valfläsket imorgon är med Joel som innehar posten, webmaster:

Namn: Joel Johansson Byberg
Årskurs: Q3
Post: Webmaster

Joel berättar om posten:

Sektionens webmaster har hand om hemsidan materialvetenskap.se och ser till att innehållet är uppdaterat med relevant innehåll. Som webmaster finns det oändliga möjligheter att göra schyssta förändringar för att utveckla Q-sektionens internetprofil.

För mig har ytterligare ett år i styrelsen, denna gång som webmaster, varit väldigt givande. Det har gett mig färdigheter i att jobba i ett större projekt under en längre tid samt gett mig en djupare insikt i mina styrkor och svagheter. Att sitta i styrelsen är en fantastisk chans för alla blivande ingenjörer att få utvecklas tillsammans och ha väldigt kul i ett forum där alla kan lika mycket. Det är faktiskt en svinkul erfarenhet plus att du skaffar dig roliga vänner från andra årskurser!

Varför sökte du posten?

Jag sökte posten för att jag ville fortsätta att jobba på sektionens profilering efter min tid som PR samtidigt som jag ville vara kvar i styrelsen och jobba för en fantastisk sektion!

Skulle du rekommendera andra studenter att söka till webmaster?

Det skulle jag verkligen göra! En utmärkt post med lagom mycket att göra, helt beroende på ambition. För den som brinner för webben finns det verkligen inte några begränsningar för vad en kan tänkas göra.

Kontakta oss

Vi återkommer så snart som möjligt!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search