Intervju inför valfläsk – Stina (Idrottsansvarig)


Idag är det 4/5, vilket innebär valfläsk under lunchen i Å2003. May the fourth be with you!

Här är en intervju med nuvarande idrottsansvarig och detta ville Stina förmedla ang posten:

Namn: Stina Juhlin
Årskurs: Q4
Post: Idrottsansvarig

Stina berättar om posten:

Som idrottsansvarig får du möjlighet att anordna idrottsevenemang tillsammans med två andra idrottsansvariga. Du kan förverkliga alla roliga idéer du skulle vilja testa på och fixa till ett bra pris genom att fråga vår kassör om bidrag. Du får sitta i styrelsen, vilket är väldigt lärorikt och kul! Där får du vara med och bestämma över alla saker som kommer upp i styrelsen. Du blir även inbjuden till överlämningsmiddagen (där gamla och nya styrelsen äter middag på nation och sektionen betalar) och teambuilding med styrelsen.

Varför sökte du posten?

För att det är kul att få vara med i styrelsen! Posten som idrottsansvarig har passat mig perfekt, då jag hade många idrottsevenemang jag ville genomföra. T.ex. som laserfortet, äventyrsbad, survival hinderbanan och höghöjdsbanan. Innan jag blev idrottsansvarig var jag kassör, vilket gör att jag har bra koll på hur man söker bidrag, vilket inte krävs då det är kassörens uppgift.

Skulle du rekommendera andra studenter att söka till
idrottsansvarig?

Ja! Självklart, det är superkul! Det är en perfekt ingång i styrelsen för den som är intresserad av att skapa idrottsevenemang. Där det är helt upp till dig själv att bestämma hur mycket tid du vill lägga ner. Dock finns det några bestämmelser som att anordna och informera om idrottsevent och ansvara för Q-sektionens representation i sektionskampen, Ångströmsmästerskapen och forsränning.

Kontakta oss

Vi återkommer så snart som möjligt!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search